collage_object
Badrumsrenovering Sollentuna

Byggfirma Sollentuna

Söker ni en bra och pålitlig byggfirma Sollentuna? Vad kul att ni har hittat oss!
Vi är en byggfirma Sollentuna som har mycket kompetent och trevlig personal som alltid levererar det där lilla extra.
Vår maxim är att boendet ska vara enkelt, billigt och tryggt. Därför hjälper vi er med både effektiva renoveringar som nybyggnationer.
Som byggfirma Sollentuna utför vi alla arbeten med hög kvalitet. Våra snickare är väldigt duktiga på det de gör och vi är stolta att ha dem i vårt tema.
Vårt motto är att skapa effektiva lösningar som bidrar till bättre hållbarhet och funktionalitet. Som byggfirma Sollentuna vet vi att varje renovering och varje nybyggnation är ett unikt projekt för varje kund. Därför erbjuder vi anpassade lösningar till varje kund. Dessutom har vi flera paket med energisnåla miljöhus för den som vill bygga nytt.
Vi kan utföra bland annat renovera eller konstruera:

  • Badrum
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Trappor
  • Fasader

Kolla in våra referenser här.

Trygg och bra Byggfirma Sollentuna

För att erbjuda ett så säkert arbete som möjligt är vi en byggfirma Sollentuna som ser till att all vår personal har rätt utbildning.
Som Byggfirma Sollentuna utför vi de flesta typer av nybyggnationer och renoveringar åt både företag och privatpersoner.
Vi bygger miljövänligt och energisnålt genom att alltid använda de senaste godkända materialen. Våra medarbetare skickas på kontinuerligt på utbildningar för att alltid vara pålästa och kunna erbjuda de bästa lösningarna.
Oavsett om ni ska renovera, bygga till eller bygga nytt så anpassar vi våra tjänster till era önskemål och behov.
Kolla vad våra kunder säger här.